Relaxen op een andere manier

Concentratie, communicatie, acceptatie en controle zijn allerlei onderdelen van je mentale welzijn. Dit is een van de zes elementen voor een positieve gezondheid, een begrip wat je recentelijk wel vaker voorbij ziet komen in de media. Dit begrip is omschreven door Machteld Huber. Hij definieert het als “een toestand van compleet welbevinden, lichamelijk, psychisch en sociaal. Niet alleen de afwezigheid van ziekten en gebreken”. Het eerder benoemde element, mentale welzijn, is een van de grootste elementen. Het is belangrijk dat je blijft communiceren met anderen, dat je geen moeite hebt om je te concentreren en dat je in staat bent om jezelf te accepteren zoals je bent. Dit is niet altijd even makkelijk, omdat daar best een hoge druk op ligt, zeker in onze maatschappij. Deze druk is niet voor iedereen makkelijk te verdragen. Daardoor is er een bepaalde rust nodig en wat is nou een beter middel dan cannabis? 

Wiet kan verschillende effecten hebben, zo staan Indica’s bekend om hun mentale en fysieke relaxende effect. De effecten van de Sativa komen minder hard aan, maar kunnen verschillen tussen energiek, creatief, giechelig en zelfs psychedelisch.  

Amsterdam Seed Center verkoopt meer dan 1500 verschillende soorten wiet in hun winkel in het centrum van Amsterdam. Zij zijn opgericht in 2011 en hun doel is om de beste wiet zaden op de markt aan te bieden. Zo verkopen zij cannabis zaden, maar ook autoflowering zaden en hebben zij een Vapor shop. Ook delen ze interessante feiten voor beginnende telers. Zo is het goed om te weten dat mannelijke wietplanten geen toppen, dat is het rookbare gedeelte van de plant, aanmaken. Daarom verkoopt Amsterdam Seed Center ook gefeminiseerde zaden. Daarnaast hebben zij op hun website ook een blog. Zo kun je hier lezen over van alles. Bijvoorbeeld over de waarheid over smoken in de pandemie (Weed and COVID-19) en over de top 5 autoflowering stammen. Ook hebben ze heel creatieve artikelen, want dat is een effect van wiet, over bijvoorbeeld de “Champions League of Cannabis Strains”. Dit is een artikel over welke soort cannabis ieder voetbalteam representeert, ieder team met een sterke onderbouwing. Vind jouw rust opnieuw met cannabis. 

Facebook
Twitter
Pinterest