Bestaat er gezonde chocola?

heart-shaped-chocolates-867464

Laten liggen of toch niet?

Stel je hebt zoveel zin in even een lekkere reep chocolade. Neem je hem dan of laat je hem liggen, omdat aan het lijnen bent. Gezonde chocolade is dan een goede optie en ja dit bestaat echt!

Een gezond effect

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar gezonde chocolade bestaat toch echt. Acticoa is chocolade die je gezondheid ondersteunt. Deze chocolade bevordert namelijk het welzijn van het hart en de bloedvaten. Dat komt door de cacaoflavanolen in deze chocolade die helpen namelijk de elasticiteit van de bloedvaten te behouden waardoor de doorbloeding goed kan verlopen. Deze flavanolen worden in het productieproces in stand gehouden. De hoge concentratie van deze flavanolen heeft verschillende positieve effecten op de gezondheid. Zoals ik al zei, zorgen ze niet alleen voor een goede doorbloeding, maar ook verlagen ze de bloeddruk en werken ze ontstekingsremmend. Deze gezonde Acticoa chocolade is onderzocht door de Europese commissie en bevestigde daarna inderdaad dat deze chocolade goed is voor je gezondheid.

Veel mogelijkheden

Deze chocolade is te verkrijgen in de smaak puur en in een parel vormen. Deze heerlijke gezonde parels kun je gebruiken voor heel veel verschillende gerechten. Is het je verjaardag en ga je een lekkere chocolade taart maken, dan kun je deze parels gebruiken. Het zal lekker smaken en niemand zal doorhebben dat het andere chocolade is dan normaal! Ben je helemaal aan het lijnen, zelfs al met je ontbijt, dan kun je bij die saaie kwark ook wat chocolade druppels doen, zodat het toch een lekkere smaak krijgt. Wil je juist gewoon een lekker tussendoortje, dan zijn deze druppels een hele goede optie om even lekker te snoepen.

De conclusie

Wil je dus wel graag chocolade eten, maar wil je toch aan je gezondheid denken, dan zijn de druppels chocolade van Acticoa een hele goede optie! Hier kun je ze vinden.

Facebook
Twitter
Pinterest