Slaapoordoppen, voor een goede nachtrust

Voor mensen die moeite hebben met slapen omdat er veel omgevingsgeluiden zijn, zijn slaapdoppen een ideale uitvinding. Door speciale filters zorgen de oordoppen ervoor dat je wel wakker wordt van de wekker of een huilend kindje, maar niet van het verkeer, luide buren of een snurkende partner. De ideale oplossing voor een uitgeslapen gevoel!

Voordelen van slapen met oordoppen

Universele oordoppen vormen zich door de warmte van je oren naar jouw oor vorm. Deze oordoppen zijn daarom fijn om te dragen, omdat je ze nauwelijks zult voelen. Ze zijn gemaakt van een thermoplastisch materiaal en filteren vervelende geluiden weg. Oordoppen die op maat zijn gemaakt, hebben een hypoallergeen gedeelte dat in het oor gedragen wordt. Hier zit een demper in, zodat je zelfs geluiden van ver weg niet goed zult horen! Ook deze oordoppen zorgen ervoor dat je geen last krijgt van de doppen tijdens het slapen. De oordoppen hebben dus een groot aantal voordelen. Er worden geen vervelende geluiden meer doorgelaten, je voelt de oordoppen niet, ze passen zich perfect aan naar jouw oor en je kunt ze hergebruiken. De oordoppen hebben een lange levensduur, waardoor ze vaak gebruikt kunnen worden.

Verschillende oordoppen

Er bestaan dus zowel kant-en-klare oordoppen als op maat gemaakte. Voor een optimale nachtrust kun je de oordoppen op maat laten maken, zodat deze perfect in je oor passen. Ben je benieuwd welke oordoppen het beste bij jou passen? Ga dan eens langs bij een audicien.

Facebook
Twitter
Pinterest