Een inklapbare scootmobiel van Uw-rollator.nl

Screenshot 2020-01-22 at 18.48.49

Wanneer je ouder wordt, zal je ook gaan merken dat dagelijkse activiteiten steeds moeilijker worden. Zo kan bijvoorbeeld het sporten minder makkelijk worden en kan ook het lopen een steeds moeizamere taak worden. Om er voor te zorgen dat je toch mobiel blijft, kun je kiezen voor verschillende zorghulpmiddelen. Een erg goed hulpmiddel voor als je minder goed kunt lopen is een scootmobiel. Dit mobiliteitsproduct zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk grotere afstanden af kunt leggen zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Je hoeft deze enkel aan te schaffen op uw-rollator.nl!

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een betrouwbare scootmobiel aan te schaffen voor jouw mobiliteit, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Bij Uw-rollator.nl kun je namelijk voor het grootste gedeelte kiezen uit scootmobielen die je kunt opklappen. Deze scootmobielen zijn namelijk erg gemakkelijk in het gebruik doordat je deze erg makkelijk mee kunt nemen in de auto of zelfs de trein. Wanneer je dan bijvoorbeeld een dagje of weekendje weggaat, kun je de scootmobiel gemakkelijk meenemen. Hierdoor heb je niet alleen thuis profijt van het hulpmiddel, maar ook als je een tijdje weg bent!

Waarom kiezen voor een scootmobiel?

De reden dat mensen kiezen voor een scootmobiel in plaats van een rolstoel of rollator is eigenlijk erg simpel. Het is namelijk zo dat wanneer je een scootmobiel aanschaft, je veel mobieler blijkt dan wanneer je een ander hulpmiddel aanschaft. Met een scootmobiel kun je namelijk veel grotere afstanden afleggen. Wat wij echter adviseren is dat je een combinatie van de hulpmiddelen maakt. Wanneer je bijvoorbeeld al beschikt over een rollator kun je deze erg goed combineren met een scootmobiel. Je kunt dan met de rollator er voor zorgen dat je in beweging blijft en de kortere afstanden te voet afleggen. Met de inklapbare scootmobiel kun je vervolgens de wat langere afstanden afleggen waardoor je ook op deze plekken kunt blijven komen. Zo zal je mobiliteit zo groot mogelijk blijven en zal je daarnaast ook zo gezond mogelijk blijven. Want zeg nu eerlijk, je gezondheid is toch wel het aller belangrijkste wat er is.

Facebook
Twitter
Pinterest