Verschil tussen een onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie

close-up-photography-of-eye-977601

Bent u de laatste tijd niet blij met uw veroudering? Geen probleem. Als u oogleden wat zijn gaan zakken kan dit altijd voor u opgelost worden. Met de technieken van tegenwoordig ziet het er weer precies uit als vroeger. U zult merken als u een ooglidcorrectie heeft gedaan. Uw naast zullen u weer zien schitteren net als ouds. Uw hangende oogleden zullen voorgoed verdwenen zijn en mensen zullen uw persoonlijkheid direct uit uw ogen kunnen zien. Bent u nog niet bekent met deze ingreep voor de ogen? Dan leert u vandaag dat er een groot verschil tussen een onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie zit. U leert gelijk wat goede woorden voor galgje.

Onderooglidcorrectie

Deze ingreep wordt meestal gedaan als personen last hebben van wallen. Niet de wallen die mensen krijgen van slecht slapen, maar echt wallen die bij het uiterlijk van die persoon horen. Soms zijn deze wallen groter dan gewenst of komen ze op een jonge leeftijd al sterk naar voren. U gaat er ook een stuk ouder uitzien met wallen. Daarvoor is er dus de onderooglidcorrectie. U zou eens online moeten zoeken naar de voor en na resultaten. U zal versteld staan hoe mensen door een simpele behandeling ineens 15 jaar jonger lijken. 

Bovenooglidcorrectie 

Bij deze behandeling worden vaak mensen behandeld die oogleden hadden die als het ware te zwaar weren. De huid boven uw ogen komt deels voor uw ogen te hangen. Dit kan de uitstraling van een persoon erg veranderen. De personen die dit probleem hebben zien er vaak ongeïnteresseerd uit. Dit zijn deze mensen natuurlijk niet altijd. Personen die deze behandelingen voor hangende oogleden laten doen zien er hierna een stuk frisser uit.

Niet oud? Wees niet bang!

Ben jij nog lang niet bejaard, maar u ondervindt toch problemen met uw oogleden? Dit is niks om u voor te schamen. Veel mensen krijgen deze problemen rond de 35 jaar. Veel mensen laten hier iets aan doen op deze leeftijd. U hoeft dus niet bang te zijn de jongste te zijn bij een bezoek aan een kliniek.

Laat u behandelen

Er zijn veel klinieken waar u een afspraak kan maken voor het laten kijken naar uw oogleden door een specialist. Er wordt dan gekeken welke mogelijkheden er voor u mogelijk zijn. Natuurlijk helpt het ook als u uw wensen verteld. U wilt tenslotte behandeld worden met het resultaat wat u uiteindelijk wilt zien. Niemand dan u zelf beslist uw eigen uiterlijk. Na dat er een plan is gemaakt, heeft u bedenktijd om een afspraak te maken. Als u erg vastberaden bent kan u ook gelijk bij de balie een afspraak maken. Neem deze keuze wel serieus. Dit zijn beslissingen die uw leven gaan veranderen. Vaak is het natuurlijk wel alleen maar voordeel en posteriteit. Maar toch kan het lastig zijn voor u om een keuze te maken. Daar hebben de klinieken die deze behandelingen aanbieden dan ook respect voor.

Bron: Van den Broecke Kliniek

Facebook
Twitter
Pinterest