Last van rimpels? Laat ze behandelen!

man-984433_1280

Helaas worden we allemaal langzaam ouder, dit houd je niet tegen. Toch proberen we er alles aan om het zo lang mogelijk uit te stellen. De meest dure crèmepjes proberen we uit in de hoop dat ze hun woorden na komen. Toch kan je het op deze manier niet helemaal voorkomen. Wat kan je er dan nog aan doen, om het tegen te houden? Het helemaal tegen houden van rimpels gaat helaas niet lukken. Toch zijn er wel manieren waarop je het voor een langere tijd kan tegen gaan. Hier zijn speciale behandelingen voor. Ben je geïnteresseerd geraakt in wat dat precies voor behandelingen zijn? Lees dan dit artikel verder en kom er alles over te weten! 

Wat zijn rimpels? 

Doordat je ouder wordt verslapt je huid als het ware. Ook wordt er minder elastine en bindweefsel aangemaakt onder je huid. Daardoor word je huid dunner en komen er vouwen in deze vouwen veroorzaken rimpels. Het hele proces gaat meestal heel geleidelijk. Het begint met de hals, decolleté en dan zullen ze ook gaan komen op de handen. Rimpels hoeven niet alleen van het ouder te worden komen. Het kan bijvoorbeeld ook komen door de zon veroorzaakt worden. Bescherm je huid daarom altijd als je naar buiten gaat met een SPF crème. Er zijn veel verschillende soorten rimpels. Rimpels zijn er in alle soorten en maten. Hieronder hebben we een aantal soorten neergezet waarvan de meeste mensen ze niet appreciëren:

  • De fronsrimpel tussen de wenkbrauwen 
  • De rimpels tussen de ogen 
  • Rimpels voorhoofd en om het voorhoofd
  • De rimpels op de bovenlip
  • De neus en lippenplooi rimpels 

Behandeling om rimpels te laten verdwijnen

Niemand vindt die gekke rimpels leuk en daarom kan je je rimpels behandelen! Een rimpels behandeling is bij ieder huidtype anders. Je kunt rimpels laten opvullen maar ook kan je ze verwijderen of je kan ze behandelen met botox. Welk type behandeling bij jou past is van veel verschillende factoren afhankelijk. Een geschikte rimpelbehandeling is ook afhankelijk van je wensen. Overweeg je een behandeling met injectables. Dit zijn vaak fillers of botox. Of wil je dit absoluut niet? Een specialist gaat naar jouw huid kijken. Daaruit gaat hij een voorstel maken wat het beste is voor jou huid. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Ook komt het wel eens voor dat verschillende behandelingen met elkaar worden gecombineerd. Zo kan er soms een beter en natuurlijker eindresultaat worden behaald. De eerste afspraak om advies te krijgen is vaak gratis bij een specialist. Maak daar dus gerust gebruik van. 

Denk wel heel goed na over je keuze. Is het wel echt nodig? Of wil je aan het ideale schoonheidsbeeld voldoen? Het lijkt tegenwoordig steeds normaler te worden dat iedereen in zich laat spuiten en laat snijden. Maar is dit wel zo gewoon? Het ouder worden is nou eenmaal een proces dat bij het leven hoort. Iedereen gaat er op den duur mee te maken krijgen. Je kan het proberen uit te stellen maar voor hoelang kan je dat volhouden? 

Bron: https://www.kliniekvrijdag.nl/ 

Facebook
Twitter
Pinterest